Havdrup, Nordvænget 9

157 m² vinkelhus med vognport

Opføres i vores nye villakvarter på Nordvænget i Havdrup

Er I på udkig efter en nybygget villa, i rolige og naturskønne omgivelser – så er dette hus i Havdrup måske noget for jer? Huset er allerede projekteret og under opførelse – og der er dermed også kortere tid til indflytning.

Velindrettet vinkelhus med entré i kombination med separat bryggers. Herfra også adgang til husets ene værelse eller hjemmekontor. Husets kerne er det store åbne køkken/alrum og stuemiljø, som forbinder husets forældre- og børneafdeling. Køkkenets placering giver en fantastisk spiseplads med flot lysindfald sammen med en let møblérbar opholdsstue.

Forældreafdelingen har praktisk skabsgang og eget badeværelse med bruseniche. 2 af de 3 børneværelser er placeret i modsatte ende, også med eget badeværelse.

Huset overtages med færdigt haveanlæg med fliser og rullegræs – der plantes ikke hæk.

Da huset er projekteret kan arkitektur, udformning, placering eller materialer ikke ændres af køber.

Salgsopstilling

Video: Oplev Havdrup og området

Det nye boligkvarter har en rolig beliggenhed – med kort afstand til den hyggelige bymidte. Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.

Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.

Der er ligeledes rigtig gode indkøbsmuligheder lokalt i byen, og der er gode togforbindelser til både Køge og Roskilde.

Beliggenheden - kort fortalt

Nordvænget ligger i den sydøstlige del af Havdrup - der er indkørsel fra Kildebrogårdsvej
Del på: