Slangerup, Kroghøjparken 11

175 m² vinkelhus med vognport og færdigt haveanlæg

HUSET ER RESERVERET

Opføres i vores nye boligkvarter Kroghøj i Slangerup.

Er I på udkig efter en nybygget villa, i rolige og naturskønne omgivelser – så er dette hus i Slangerup måske noget for jer? Huset er allerede projekteret og under opførelse – og der er dermed også kortere tid til indflytning.

Moderne vinkelhus med husets maskinrum placeret i midten og bygget med ud i vinklen. Midterbygningen indeholder stort lyst køkken/alrum med åben vaskeø i midten og et flot lysindfald fra de store flotte vinduespartier mod havesiden. Der findes et praktisk depotrum i forbindelse med både bryggerset og køkkenet. Den perfekte opbevaring til f.eks. støvsuger, tøjstativ og kolonialvarer. Forældreafdelingen ligger i forbindelse med opholdsstuen og har eget badeværelse med bruseniche.
Børneafdelingen består af 3 regulære værelser med eget badeværelse med bruseniche.

Huset overtages med færdigt haveanlæg med fliser og rullegræs – der plantes ikke hæk.

Da huset er projekteret kan arkitektur, udformning, placering eller materialer ikke ændres af køber.

Video: Oplev Slangerup og området

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenheden - kort fortalt

Boligkvarteret er beliggende i rolige omgivelser, men alligevel tæt på byens sportsplads, skole og i gå- eller cykelafstand fra bymidten. Der er ligeledes kort vej til hyggelige ture i de skønne naturområder som omkranser Slangerup.
Del på: