Slangerup, Kroghøjparken 15

170 m² længehus med vognport og færdigt haveanlæg

Opføres i vores nye boligkvarter Kroghøj i Slangerup.

Er I på udkig efter en nybygget villa, i rolige og naturskønne omgivelser – så er dette hus i Slangerup måske noget for jer? Huset er allerede projekteret og under opførelse – og der er dermed også kortere tid til indflytning.

Her får I 3 regulære børne- eller teenageværelser i egen afdeling med badeværelse og direkte adgang fra husets entré med tilhørende bryggers.
U-formet køkken med praktisk depotrum i forbindelse med alrum som er placeret på tværs af huset så man kan følge med i udendørsaktiviteter på begge sider af huset.
Opholdsstuen er let møblérbar med gode vægflader og gulv til loft vinduespartier.
Separat forældresoveværelse med eget badeværelse med bruseniche.

Huset til familien som ønsker et stort fællesområde og en stor selvstændig børne- eller teenageafdeling med egen indgang.

Huset overtages med færdigt haveanlæg med fliser og rullegræs – der plantes ikke hæk.

Da huset er projekteret kan arkitektur, udformning, placering eller materialer ikke ændres af køber.

Salgsopstilling

Video: Oplev Slangerup og området

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenheden - kort fortalt

Boligkvarteret er beliggende i rolige omgivelser, men alligevel tæt på byens sportsplads, skole og i gå- eller cykelafstand fra bymidten. Der er ligeledes kort vej til hyggelige ture i de skønne naturområder som omkranser Slangerup.
Del på: