Slangerup, Kroghøj – Rækkehuse 2. etape

Arkitekttegnede rækkehuse i rolige og landlige omgivelser

Det nye boligkvarter vil bestå af byggegrunde (er udbudt til salg) og rækkehuse – dette er opskrivning til rækkehuse 2. etape.

Rækkehusene opføres på ca. 110 m² med 2 badeværelser og 2 eller 3 værelser. Husene har en skøn beliggenhed centralt i Slangerup, med kort afstand alle byens gode faciliteter.

Vores arkitekter arbejder fortsat på selve udformningen af det nye boligkvarter og på de forskellige hustyper som vil blive udbudt.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder 2. etape af disse rækkehuse i Slangerup, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om Slangerup

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenheden - kort fortalt

Boligkvarteret er beliggende i rolige omgivelser, men alligevel tæt på byens sportsplads, skole og i gå- eller cykelafstand fra bymidten. Der er ligeledes kort vej til hyggelige ture i de skønne naturområder som omkranser Slangerup.
Del på: