Hillerød, Amorbuen

Arkitekttegnet rækkehus i 2 fulde plan

Alle husene er færdigopført og kan overtages hurtigt eller efter aftale.

I skønne natur omgivelser udbydes nybyggede rækkehuse med egen vognport og udhus.

Nyt boligområde med stille veje, flere grønne arealer og mange gode stisystemer – og det hele er placeret midt i den skønneste natur. Det nye boligkvarter består af arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan, rækkehuse i 1 plan, 2 fulde plan og flere forskudte plan samt villagrunde.

Det attraktive nye boligområde er beliggende i god nærhed til Hillerøds bycentrum og S-tog.

Se prisoversigt med aktuel status m.m. nedenfor.

Læs brochure online
Hillerød, rækkehus, Lind & Risør, nybyggeri, arkitekttegnet, projektsalg, Amorbuen

Rækkehuse i 2 fulde plan

Rækkehusene i 2 fulde plan er på 145-151 m².

De velindrettede rækkehuse i 2 fulde plan er med stigende loftshøjde som giver en ekstra god rumfornemmelse og masser af lys og luft. Huset sælges som et nøglefærdigt hus. Det betyder at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Vores arkitekter har tegnet en rigtig god planløsning, som fås i 2 varianter med enten 2 eller 3 værelser – variant afhænger af husets placering. Vores egne indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.
Se indretning, priser og beliggenhed på nedenstående prisoversigt.
Hillerød, rækkehus, Lind & Risør, nybyggeri, arkitekttegnet, projektsalg, Amorbuen

Rækkehuse i flere forskudte plan

Rækkehusene i forskudte plan er på 141-147 m².

Spændende forskydningshuse i flere niveauer og åbent trapperum mellem etagerne. Huset er åbent og luftigt indrettet og med god loftshøjde i værelserne.
Husene sælges som et nøglefærdigt hus. Det betyder, at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Vores arkitekter har tegnet en meget velindrettet planløsning og vores egne indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.
Se indretning, priser og beliggenhed på nedenstående prisoversigt.

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig
Hus nr Type Pris Status

Video: Oplev Hillerød og området

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland.
Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.
I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.
Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.
Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø - lige ved den smukke slotssø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til både Hillerøds hyggelige centrum og god nærhed til både indkøb og skole.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og lejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: