Hillerød, Amorbuen 85

110 m² rækkehus med egen vognport og udhus

Udstillingshus i Hillerød opført i nyt boligkvarter i rolige omgivelser.

Et moderne rækkehus i 1 plan med ensidig taghældning og en rummelig indretning med 2 værelser og 2 badeværelser – det ene i tilknytning til stort soveværelse. Det andet badeværelse indeholder praktisk vaskesøjle.

Husets køkken/alrum og stuemiljø er udført på tværs af huset med kig til både indgangsfacade og haven. og de store vinduespartier samt ovenlysvinduet trækker masser af lys ind i rummet.

Huset har egen vognport og praktisk udhus og haven er færdiganlagt med rullegræs, fliser og hæk.

Huset er færdigopført og klar til indflytning fra foråret 2024.

 

Video: Oplev Hillerød og området

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland.
Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.
I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.
Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.
Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til både Hillerøds hyggelige centrum og god nærhed til både indkøb og skole.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og lejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Email cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: