Smørum, Lammeengen 73

Arkitekttegnet rækkehus i 2 fulde plan med egen carport og udhus

Udstillingshus i 2 fulde plan opført i det nye boligkvarter på Schæfergårdsvej.

Huset er på 145 m² med egen carport og udhus samt færdiganlagt have. Stueetagen rummer entré, badeværelse, køkken/alrum og åben opholdsstue med udgang til begge sider af huset. 1. salen indeholder 4 regulære værelser samt endnu et badeværelse.

Beliggende i nyt boligområde med stille veje, flere grønne arealer, vandbassiner og mange gode stisystemer – og det hele er placeret midt i den skønneste natur. Det nye boligkvarter består af arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan, rækkehuse i 1 plan og 2 fulde plan. Det attraktive nye boligområde er beliggende i god nærhed til Smørum bycentrum og S-tog station Kildedal.

Huset er det sidste 2 plans hus i området og er færdigopført og klar til indflytning. Huset har færdiganlagt have med rullegræs, fliser og hæk.

Kontakt os gerne for fremvisning!

Salgsopstilling

Video: Om Smørum og området

Smørums borgere nævner disse ting som særligt attraktive ved at bo i Smørum; skøn natur, masser af fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder, godt naboskab, godt for børnefamilier og den lokale golfklub. I Smørum arbejdes der bevidst på at skabe miljøer, hvor det gode og sunde hverdagsliv er et nemt valg for alle.

Smørum er en by som bl.a. er kendetegnet ved dets mange grønne områder samt gode faciliteter for børn og unge og indkøbscenter i centrum af byen. Byen er beliggende tæt på Ballerup – en forstad til København med bl.a. andet s-togs linje.

Smørum by er blevet et mere og mere populært sted at slå sig ned med familien, og det er bestemt ikke uden grund. Her får man nemlig både storslået natur, gode transportmuligheder, et lokalt byliv med indkøb og specialbutikker og så er kommunens sports- og fritidsfaciliteter helt i top. Og så ligger København kun en kort køretur væk. De gode stisystemer i Smørum gør det nemt for både unge og ældre at færdes trygt mellem de mange kommunale tilbud.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til både Smørums hyggelige bycentrum og god nærhed til både indkøb, skole og S-tog.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og lejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: