Smørum, Uldengen

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 plan med egen vognport/udhus

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur ligger disse nye rækkehuse på 135/138 m² med egen integreret vognport og udhus

Nu udbydes de sidste rækkehuse i et nyt og attraktivt boligkvarter med stille veje og grønne fællesarealer i naturskønne Smørum – tæt på København.

De moderne arkitekttegnede rækkehuse sælges som et færdigt hus. Det betyder at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Alt er helt klar til indflytning.

Vores arkitekter har tegnet nogle meget velindrettede planløsninger og vores dygtige indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Rækkehusene opføres med egen integreret vognport med udhus som er placeret mellem boligerne. Haven etableres med fliser, rullegræs og hæk – I skal blot tilføje lidt havemøbler og måske nogle krukker på terrassen – nemt og overskueligt.

Se prisoversigt med aktuel status m.m. nedenfor.

Læs brochure online

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Type Pris Status

Video: Om Smørum og området

Smørums borgere nævner disse ting som særligt attraktive ved at bo i Smørum; skøn natur, masser af fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder, godt naboskab, godt for børnefamilier og den lokale golfklub. I Smørum arbejdes der bevidst på at skabe miljøer, hvor det gode og sunde hverdagsliv er et nemt valg for alle.

Smørum er en by som bl.a. er kendetegnet ved dets mange grønne områder samt gode faciliteter for børn og unge og indkøbscenter i centrum af byen. Byen er beliggende tæt på Ballerup – en forstad til København med bl.a. andet s-togs linje.

Smørum by er blevet et mere og mere populært sted at slå sig ned med familien, og det er bestemt ikke uden grund. Her får man nemlig både storslået natur, gode transportmuligheder, et lokalt byliv med indkøb og specialbutikker og så er kommunens sports- og fritidsfaciliteter helt i top. Og så ligger København kun en kort køretur væk. De gode stisystemer i Smørum gør det nemt for både unge og ældre at færdes trygt mellem de mange kommunale tilbud.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er beliggende i rolige omgivelser - i gå- eller cykelafstand fra både smuk natur og lokalt indkøb, samt skole og sport. Nem adgang til både S-tog station og motorvej mod København.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og lejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: