Greve, Strandby Have – Salgsvogn

Salgsvogn i Strandby Have i Greve

Så er vi snart klar til at åbne for salget af rækkehuse og ejelejligheder i i Strandby Have i Greve. Vi har derfor opstillet salgsvogn i området.

Salgsvognen åbner d. 8. oktober hvor I kan komme forbi og få udleveret salgsbrochure, se området og få en boligsnak med vores boligrådgivere.

Åbningstider:
Søndag d. 08. oktober kl. 13.00-16.00
Søndag d. 15. oktober kl. 13.00-16.00
Søndag d. 22. oktober kl. 13.00-16.00
Søndag d. 29. oktober kl. 13.00-16.00

Om Greve

Greve kommune er en yderst velfungerende kommune med et meget veludbygget stisystem så man kan komme nemt rundt til alle kommunens gode faciliteter. Og kommunen rummer virkelig mange moderne faciliteter som f.eks. stor svømmehal, flere store sportsanlæg, stort kulturhus med foredrag, koncerter, stand-up og teater, Shoppingcenter og Midtby center, egen lokal biograf, adskillige dagligvarebutikker og ikke mindst en virkelig skøn og lækker badestrand som grænser op til den hyggelige lystbådehavn Greve Marina.

Der er flere naturskønne grønne områder i nærheden. Hundige Parken ligger f.eks. kun en kort gåtur fra boligkvarteret. Et skøn naturområde som netop er blevet renoveret og udstyret med adskillige aktiviteter for alle aldre.
I Greve kommune er der kort sagt noget for alle aldersgrupper.

Beliggenheden - kort fortalt

Strandby Have er beliggende i gå-afstand fra Waves shoppingcenter, S-tog station og ikke mindst den skønne badestrand som grænser op til Greve Marina. Her bor man tæt på alt og alle kommunens gode faciliteter er kun en kort gå- eller cykeltur væk.
Del på: