Hillerød, Amorbuen 54 og 56

2 byggegrunde i nyt boligkvarter - direkte til grønt naturområde

Grundene er beliggende i nyt boligkvarter i Hillerød. Der er dejlige grønne omgivelser og god afstand til centrums gå-gader, s-tog og meget mere. Det nye boligkvarter er en del af et nyt større boligområde med lukkede villaveje og stisystemer.

Området er beliggende i Hillerød ved Ullerødbyen, som er et større boligområde udviklet over de seneste år, med både villaer og rækkehuse.

Amorbuen er en del af et større nyt boligområde som udvikles med stisystemer til alle kommunens gode faciliteter.

Her kan I helt selv skabe drømmehuset i tæt samarbejde med vores erfarne arkitekter.

Se prisoversigt med aktuel status m.m. nedenfor.

Læs brochure online Salgsopstilling

Grundoversigt, priser og salgsstatus

Adresse Grundstørrelse Kontantpris Status
Amorbuen 54 834 m² Kr. 2.395.000,- Ledig
Amorbuen 56 903 m² Kr. 2.395.000,- Ledig

Video: Oplev Hillerød og området

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland.
Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.
I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.
Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.
Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til både Hillerøds hyggelige centrum og god nærhed til både indkøb og skole.
Del på: