Del på:

Find den arkitektur I bedst kan lide

Lind & Risør huse kan opføres i hele 9 forskellige arkitekturer og I kan naturligvis også kombinere dem.

I nogle tilfælde kan strenge lokalplanskrav måske umiddelbart virke som en stopklods for opførelsen af drømmehuset. Men tøv ikke med at kontakte os, selvom byggeriet skulle være underlagt strenge krav fra kommunen. For med få ændringer i arkitekturen kan taghældningen f.eks. ændres, og den skrå byggelinje dermed alligevel overholdes.

Derudover er arkitekturen ikke kun et spørgsmål om smag og behag. Den er i høj grad også med til at påvirke det udtryk, som drømmehuset giver. Et klassisk, romantisk eller minimalistisk udtryk – valget er jeres.

Se detaljeret beskrivelser og talrige eksempler på de forskellige arkitekturer på linket nedenfor.

Fra typehus til drømmehus

Når I vælger et individuelt arkitekttegnet hus fremfor en katalogmodel, får I præcis det drømmehus I ønsker jer. Helt uden kompromis og standardløsninger.
Både indretning, huset udformning og arkitekturen tilpasses efter jeres ønsker og behov - og ikke omvendt. I får også mulighed for at tilføje huset de helt specielle detaljer og løsninger som gør huset helt unikt og til jeres helt eget.
Når I vælger et arkitekttegnet hus får I:
- Arkitekthjælp
- Et hus tegnet og bygget efter jeres egne ønsker
- Specielle løsninger og detaljer
- Et hus som adskiller sig fra andre nye huse
- Materialevalg af høj kvalitet

Læs mere om vores arkitekttegnede huse på linket nedenfor

Det koster et nyt arkitekttegnet hus

Prisen på et nybygget arkitekttegnet hus, afhænger naturligvis af de ønsker I har til arkitektur, størrelse, udformning og selvfølgelig omfanget af specielle detaljer og løsninger.
Som udgangspunkt kan I se vores prisliste på over 25 forskellige hustyper og størrelser på linket nedenfor. Priserne kan bruges som udgangspunkt i forhold til husets størrelse. Se også vores høje materialestandard som vores huse opføres med.

Byg med miljøreducerende tiltag

Ønsker du at bygge dit nye hus med reduceret miljøbelastning, så tilbyder vi også at opføre dit hus med forskellige energi- og klimavenlige tiltag. Det kan f.eks. være jordvarme eller regnvandsopsamling.
Læs mere om vores mange tiltag via linket nedenfor.
Del på: