Investering i det gode liv

Anna Lise og Finn har fået tegnet og bygget nyt hus med Lind & Risør. Fra bunden. Og i den grad individuelt opført. Parret havde, som alle vores bygherrer, nogle specifikke og personlige tilvalg og ønsker. som fx skydedøre, gulv-til-loft-fliser og ingen dørtrin!

Klassisk murermestervilla - som nybyggeri

Familien Sinding fra Sorø fik opført et nyt hus i klassisk murermesterstil. Rasmus og Rikke var med hele vejen i byggeprocessen, og det er netop oplevelsen med at skabe ens helt eget drømmehus – lige fra arbejdet med Lind & Risørs arkitekt til håndværkerne på byggepladsen – der har været en stor oplevelse for parret.

Økonomien var vigtig for os

Bygherre Mattias Melkersen fortæller her lidt om, hvorfor nybyggeri kan være en god idé – og hvorfor netop Lind & Risør blev valgt til at bygge familiens drømmebolig i Birkerød, nord for København.

Vi havde brug for mere plads

Dennis og Mie skulle bruge mere plads til deres voksende familie. Valget faldt på at bygge nyt hus med Lind & Risør, hvor designproces og god rådgivning gjorde, at familien fik et nybyggeri, der passede akkurat til deres boligsmag og behov.
Del på: