Lind & Risør, kundeportal, mit LR, byggeri, nybyggeri, byg nyt hus, arkitekttegnet, byggefirma

Et professionelt byggefirma på Sjælland

Lind & Risør har som arkitekt- og byggefirma opført et væld af huse overalt på Sjælland. Nogle af dem finder I i vores inspirationskatalog. I finder dog hverken faste husmodeller eller typehuse. Vi vil nemlig hellere vise jer en række muligheder og lade jeres ønsker og drømme opstå derfra. Og kataloget er fyldt med eksempler på andre, der har gjort det samme. F.eks. har et hus fået erstattet en overdækket terrasse med en sideforskudt tilbygning, et H-hus har fået hævet sin midterbygning efter bygherrens ønske for at give øget loftshøjde til husets hjerte, køkkenet. Og et tredje hus har fået tilføjet en stor glaskarnap for at trække mere sollys ind i køkkenet. Desuden er det altid muligt at tilføje en ekstra dimension til jeres drømmehus som f.eks. carport eller overdækket terrasse.
Download eller bestil vores inspirationsbog og gå fra typehus til drømmehus.
Lind & Risør, inspiration, galleri, byg nyt hus, nybyggeri, arkitekttegnet, inspiration, byggefirma

Vi bygger arkitekttegnede huse

Alle vores arkitekttegnede huse opføres af vores egne erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores huse forsynes med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller flisegulve overalt, Simens hvidevarer og gulvvarme i hele huset med trådløs styring. Men materialevalget er naturligvis helt op til jer. Vi er bare byggefirmaet der hjælper til.

Med et nybygget hus fra Lind & Risør arkitekt- og byggefirma slipper I for at bekymre jer om eventuelle skavanker og ubehagelige overraskelser, der kan følge med, når man f.eks. køber et gammelt hus. Vi giver jer nøglerne til et gennemført og arkitekttegnet hus. Et drømmehus. Og et fremtidens hus.
Del på: