Lind & Risør, nybyggeri, byg nyt hus, arkitekt, byggefirma, rådgivning

1 # Byggerådgiveren

Gennemsigtig byggerådgivning er et vigtigt nøgleord.
At bygge nyt hus er for de fleste en af de største investeringer i livet. Derfor er det uhyre vigtigt at komme rigtigt fra start for at undgå de faldgruber, så stort et projekt kan omfatte.
Til at hjælpe jer godt på vej fra starten, har vi en person hos Lind & Risør, som kan hjælpe jer. Ja, vi har faktisk flere af dem. Vi kalder dem byggerådgivere.

Hos os får I nemlig en seriøs og meget professionel byggerådgivning, og vores byggerådgiveres ekspertise nyder vores kunder godt af på mange måder. Ikke mindst i den indledende fase.
Byggerådgiveren er den person, I først får kontakt med. Typisk i udstillingshuset eller når I ringer til os. Byggerådgiveren har et dybtgående kendskab til byggeprocessen, lokalplaner og ikke mindst det økonomiske overblik i byggebudgettet.
Lind & Risør, nybyggeri, byg nyt hus, arkitekt, byggefirma, rådgivning

2 # Arkitekten

Det handler om de kloge kvadratmeter.
Når vi drømmer om et nybygget hus, danner vi nogle billeder i hovedet af, hvordan huset skal se ud i sidste ende. Men nogle gange kan det være svært at få viderebragt præcis de samme billeder til andre.
Hos Lind & Risør A/S er vores erfarne arkitekters primære opgave netop at lytte til og forstå de ønsker og drømme, som I har. Og de er faktisk rigtig, rigtig gode til det.
De har gjort det i mange år, og deres evne til at omsætte det til optimale indretninger og spændende arkitekturer har resulteret i flere tusinde drømmehuse for familier over alt på Sjælland.

Og vi er ikke bange for at udfordre jer lidt på jeres holdninger, idéer og behov. For det handler ikke bare om at udvide husets størrelse hele tiden. Det handler i højere grad om at udnytte alle husets kvadratmetre bedst muligt.
Vores arkitekter kan gøre enhver families boligdrøm til virkelighed – også jeres.
Lind & Risør, nybyggeri, byg nyt hus, arkitekt, byggefirma, rådgivning, materialevalg

3 # Materialevalget

En verden af frihed og personlige valg.
Det rigtige materialevalg er ikke kun prikken over i’et, når man bygger et nyt hus, det bør være en helt fundamental del af rådgivningen. Hos Lind & Risør er det f.eks. et in-house team af professionelle materialevalgskonsulenter med mange års erfaring, der guider dig frem til et unikt resultat.

De rigtige materialer spiller nemlig ikke kun en kæmpe rolle, hvad angår husets samlede udtryk. Det er også dem, der er med til at fortælle noget om dig, din stil, dine præferencer, og som giver huset det ekstra finish, som er så vigtigt for at føle sig hjemme og øge trivslen i hverdagen.
Derfor tager materialevalgsdelen hos Lind & Risør det meste af en dag, fordi det skal gøres grundigt og ordentligt. På den måde er der tid til at gennemgå, hvilke materialer der skal bruges til netop dit hus, hvor du kyndigt bliver guidet gennem alle de muligheder, der er, hvad enten det er standard, tillægskøb eller noget, du selv finder på.

Vi afholder materialevalget i vores eget showroom, og vi bruger den tid, som er nødvendig for at skabe det perfekte og sammenhængende materialevalg, med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
Lind & Risør, nybyggeri, byg nyt hus, arkitekt, byggefirma, rådgivning, håndværk

4 # Byggeriet

Godt håndværk er en mærkesag.
Mange byggefirmaer benytter sig udelukkende af underentreprenører til at opføre deres huse og på denne måde presse prisen på byggeriet af huset. Man risikerer således, at der vælges den billigste løsning frem for den kvalitetsmæssigt bedste løsning.
Hos Lind & Risør har vi valgt at have egne fastansatte håndværkere indenfor alle faggrupper og supplere med få - men faste udvalgte - underleverandører indenfor enkelte afgrænsede områder – som sætter en ære i at levere et godt gedigent håndværk, hver gang! Det sikrer, at vi leverer den samme høje kvalitet i alle vores byggerier, og at arbejdsmiljøet er i orden på alle Lind & Risørs byggepladser. Faktisk har vi flere håndværkere, som har fejret 25 års jubilæum hos Lind & Risør A/S, og det er vi naturligvis stolte af.

Og så får I også jeres helt egen byggenøgle under byggeriet. Så kan I besøge byggeriet præcis, når det passer jer, og er ikke afhængige af, at det skal være på bestemte aftalte tidspunkter. I kan køre forbi, når det passer jer og få en snak med de Lind & Risør håndværkere, som bygger jeres hus.
Del på:
Virtual reality, Lind & Risør, nybyggeri, byg nyt hus, arkitekt, byggefirma, rådgivning, materialevalg

Se huset i Virtual Reality

Når I bygger hus med Lind & Risør får I en helt enestående mulighed for at gå en tur rundt i jeres nye drømmehus – allerede inden I køber det. Det giver tryghed og den helt rigtige mavefornemmelse. Vi giver jer nemlig muligheden for at gå en tur i en Virtual Reality model af familiens kommende drømmehus INDEN I køber.
Virtual Reality modellen er inkluderet i husprisen hos Lind & Risør.

Adgang til "Mit Lind & Risør"

Når I bygger med Lind & Risør, får I nem adgang 24 timer i døgnet, til jeres byggesagsdokumenter, tegninger, entreprisekontrakt og aktuel dynamisk tidsplan - det giver jer et gennemskueligt overblik fra underskrift til indflytning.
Med udviklingen af “Mit Lind & Risør” universet, har vi skabt en online platform hvor gennemsigtighed og åbenhed er nøgleordene.
Lind & Risør, egen byggenøgle, byg nyt hus

I får jeres egen byggenøgle

Tryghed handler om mavefornemmelse.
Derfor får I hos Lind & Risør udleveret jeres helt egen personlige nøgle til jeres byggeri - under hele byggeforløbet. Så kan I besøge byggeriet præcis, når det passer jer, og er således ikke afhængig af, at det skal være på bestemte tidspunkter eller bestemte dage. I kan køre forbi, når det passer jer og få en snak med de Lind & Risør håndværkere, som bygger jeres hus.
Lind & Risør, betaling efter indflytning, økonomi, byg nyt hus

I betaler først EFTER overtagelse

I betaler først for huset, efter I har haft mulighed for at flytte ind. Til forskel fra mange andre byggefirmaer, som kræver betaling ved indflytning (pengene skal være overført ved overdragelse af nøglen), kræver Lind & Risør nemlig først betaling efter indflytning. Fra den dag vi gennemgår og overdrager huset til jer, går der nemlig hele 5 dage, før I skal betale. Det giver jer en mulighed for at gennemgå huset i ro og mag - og måske endda flytte ind først - og tage drømmehuset rigtigt i brug.
Del på: