Del på:
Havdrup, Kildevej – Rækkehuse

Rækkehuse i nyt roligt og afskærmet boligkvarter - centralt i hyggelige Havdrup

Flyt ind i et helt nyt arkitekttegnet gårdhavehus – omkranset af naturskønne omgivelser og grønne marker.

67 nye gårdhavehuse opføres midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun kort afstand fra skole, sport, indkøb m.m.

Vælg livet i Havdrup hvis du er til, en hyggelig by med landsbymiljø, skøn natur og et godt byliv med et bredt udvalg af forretninger.

Midt i disse naturskønne omgivelser, men alligevel tæt på både Roskilde og Køge, etableres dette nye boligkvarter. Her har I muligheden for at flytte ind i et helt nyt rækkehus på en skøn beliggenhed.

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for disse kommende Lind & Risør gårdhavehuse i Havdrup. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at være skrevet op til projektet.

Om husene
107 m² og 124 m² / 2 eller 3 værelser (+ stue) / Bryggers og 2 badeværelser i alle huse

2 P-pladser på egen grund, heraf 1 i carport

Forventet bygge og salgsstart i efteråret 2023

Forventet indflytning fra efteråret 2024

Greve, Strandby Have – Ejerlejligheder

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede ejerlejligheder

Det nye boligkvarter Strandby Have som opføres på arealet ved Frydenhøj Allé i Greve vil bestå af både eksklusive ejerlejligheder og rækkehuse i 2 plan. Her får I en unik mulighed for at flytte ind i en helt nybygget ejerlejlighed med moderne indretning og yderst centralt med gå-afstand til både skøn badestrand, naturpark, Waves shoppingcenter, Portalen Kulturhus samt s-tog til København eller Køge.
Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Størrelser på 89 m² / 99 m² / 111 m².

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder ejerlejlighederne i Greve, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når lejlighederne udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Byggeriet er igang!

Egen p-plads i carport

Forventes udbudt ultimo 2023

Forventet indflytning maj-nov. 2024

Greve, Strandby Have – Rækkehuse

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede rækkehuse

Moderne og velindrettede rækkehuse i 2 fulde plan – i nyt centralt boligkvarter – tæt på skøn badestrand, indkøb og transport.

Det nye boligkvarter Strandby Have som opføres på arealet ved Frydenhøj Allé i Greve vil bestå af både rækkehuse i 2 plan og eksklusive ejerlejligheder. Her får I en unik mulighed for at flytte ind i et helt nybygget rækkehus yderst centralt med gå-afstand til både skøn badestrand, naturpark, Waves shoppingcenter, Portalen Kulturhus samt s-tog til København eller Køge.
Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Størrelser på 99 m² / 119 m² / 132 m²

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder rækkehusene i Greve, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Byggeriet er igang!

Opføres i 2 fulde plan

Egen carport/udhus

Forventes udbudt sommer 2023

Forventet indflytning fra primo 2024

Hillerød, Amorbuen 4. etape – Rækkehuse

Moderne rækkehuse i 2 fulde plan med egen carport

Sidste etape i nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel tæt på alle Hillerøds faciliteter som skole, indkøbscenter, bymidte, s-tog og sportsanlæg. Det nye boligkvarter omfatter både rækkehuse og villaer og der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.
En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget rækkehus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Dette er opskrivning til 4. etape af Amorbuen med rækkehuse i 2 fulde plan – alle med egen carport og udhus samt færdiganlagt have med græs, fliser og hæk.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder 4. etape i Hillerød, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Opføres i 2 fulde plan

Størrelser på 145-151 m²

Egen carport og udhus

I nærheden af Hillerød centrum

Forventes udbudt forår 2023

Hillerød, Langbuen – Byggegrunde

Nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed

Byggegrunde i rolige omgivelser og alligevel tæt på alle Hillerøds faciliteter som skole, indkøbscenter, bymidte, s-tog og sportsanlæg.

Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget hus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder byggegrundene i Hillerød, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

I nærheden af Hillerød centrum

Forventes udbudt 2023

Jyllinge, Lises Mark – Rækkehuse

Gårdhavehuse i velfungerende by ved Roskilde Fjord

Det nye boligkvarter vil bestå af 25 gårdhavehuse.

Gårdhavehusene har en skøn beliggenhed centralt i Jyllinge, med kort afstand til både indkøb, sport og mange af byens gode faciliteter. Roskilde Fjord er kun en kort cykeltur væk og Roskildes hyggelige gågademiljø kan nås på ca. 10 min. i bil.

Husene overtages klar til indflytning – med færdigt haveanlæg. Der opføres desuden et 120 m² fælleshus i bebyggelsen til det nye boligkvarters beboere.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse gårdhavehuse i Jyllinge, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Størrelse på ca. 100 m²

120 m² fælleshus til beboerne

Seniorvenlige huse

Forventes udbudt primo 2024

Forventet indflytning fra primo 2025

Slangerup, Kroghøj – Rækkehuse

Arkitekttegnede rækkehuse i rolige og landlige omgivelser

Det nye boligkvarter vil bestå af byggegrunde (er udbudt til salg) og rækkehuse – dette er opskrivning til rækkehuse.

Rækkehusene opføres på ca. 110 m² med 2 badeværelser og 2 eller 3 værelser. Husene har en skøn beliggenhed centralt i Slangerup, med kort afstand alle byens gode faciliteter.

Vores arkitekter arbejder fortsat på selve udformningen af det nye boligkvarter og på de forskellige hustyper som vil blive udbudt.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse rækkehuse i Slangerup, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

40 rækkehuse på ca. 110 m²

Forventes udbudt forår 2023

Forventet indflytning fra forår 2024

Rækkehuse til salg nu

Vi har løbende arkitekttegnede rækkehuse til salg. Vores nye boligkvarterer opføres altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer.
Vi har nye rækkehuse og gårdhavehuse flere steder på Sjælland, men vi er kræsne, når det gælder beliggenhed. Vi lægger stor vægt på gode transportmuligheder til og fra Hovedstadsområdet, og meget ofte ligger vores udstykninger samtidig både børnevenligt og naturskønt.

Byggegrunde til salg nu

Vi har oftest byggegrunde til salg med attraktiv beliggenhed - i nye boligkvartere. Der er flere fordele ved at købe både grund og hus hos Lind & Risør og I kan naturligvis få præcis det arkitekttegnede hus, I ønsker jer. Livet i en ny udstykning rimer på naboskab, grønne fællesarealer, en god blanding af børnefamilier og seniorer, stille villaveje og rolige omgivelser.