Del på:
Havdrup, Violhaven 2. etape – Byggegrunde

Nyt boligområde i naturskønne Havdrup

Byggegrunde i rolige omgivelser i velfungerende by med gode faciliteter som egen skole, indkøbscenter, bymidte, togforbindelser og stort sportsanlæg.

Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget hus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder 2. etape af byggegrundene i Havdrup, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Tæt på Havdrups bymidte

Opskrivning til 2. etape

Havdrup, Violhaven – Rækkehuse

Rækkehuse i nyt roligt og afskærmet boligkvarter - centralt i hyggelige Havdrup

67 nye gårdhavehuse opføres midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun kort afstand fra skole, sport, indkøb m.m.

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for disse kommende Lind & Risør gårdhavehuse i Havdrup. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.

Om husene
107 m² og 124 m² / 2 eller 3 værelser (+ stue) / Bryggers og 2 badeværelser i alle huse

2 P-pladser på egen grund, heraf 1 i carport

Forventet byggestart august 2023

Forventet salg primo 2024

Forventet indflytning fra efteråret 2024

Greve, Strandby Have – Rækkehuse 2. etape

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede rækkehuse

(1. etape er udsendt til ventelisten 27.9.2023)

Det nye boligkvarter Strandby Have vil bestå af både rækkehuse i 2 plan og eksklusive ejerlejligheder – tæt på skøn badestrand, indkøb og transport.

Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Størrelser på 99 m² / 119 m² / 132 m².

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder 2. etape rækkehusene i Greve, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Opskrivning til 2. etape

Opføres i 2 fulde plan

Egen carport/udhus

Forventes udbudt 2024

Jyllinge, Lises Mark – Rækkehuse

Gårdhavehuse i velfungerende by ved Roskilde Fjord

Det nye boligkvarter vil bestå af 25 gårdhavehuse.

Husene overtages klar til indflytning – med færdigt haveanlæg. Der opføres desuden et 120 m² fælleshus i bebyggelsen til det nye boligkvarters beboere.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse gårdhavehuse i Jyllinge, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Størrelse på ca. 100 m²

120 m² fælleshus til beboerne

Seniorvenlige huse

Forventes udbudt sommer/efterår 2024

Forventet indflytning fra sommer 2025

Slangerup, Kroghøj – Rækkehuse 2. etape

Arkitekttegnede rækkehuse i rolige og landlige omgivelser

Dette er opskrivning til 2. etape.
Rækkehusene opføres på ca. 110 m² med 2 badeværelser og 2 eller 3 værelser. Husene har en skøn beliggenhed centralt i Slangerup, med kort afstand alle byens gode faciliteter.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse rækkehuse i Slangerup, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

2. etape af rækkehuse på ca. 110 m²

Forventes udbudt medio 2024

Forventet indflytning fra september 2024

Rækkehuse til salg nu

Vi har løbende arkitekttegnede rækkehuse til salg. Vores nye boligkvarterer opføres altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer.
Vi har nye rækkehuse og gårdhavehuse flere steder på Sjælland, men vi er kræsne, når det gælder beliggenhed. Vi lægger stor vægt på gode transportmuligheder til og fra Hovedstadsområdet, og meget ofte ligger vores udstykninger samtidig både børnevenligt og naturskønt.

Byggegrunde til salg nu

Vi har løbende byggegrunde til salg med attraktiv beliggenhed - i nye boligkvartere. Der er flere fordele ved at købe både grund og hus hos Lind & Risør og I kan naturligvis få præcis det arkitekttegnede hus, I ønsker jer. Livet i en ny udstykning rimer på naboskab, grønne fællesarealer, en god blanding af børnefamilier og seniorer, stille villaveje og rolige omgivelser.