Del på:
Hillerød, Violinbuen – Byggegrunde

Nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed

Byggegrunde i rolige omgivelser og alligevel tæt på alle Hillerøds faciliteter som skole, indkøbscenter, bymidte, s-tog og sportsanlæg.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder byggegrundene i Hillerød, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

I nærheden af Hillerød centrum

Forventes udbudt 2024

Havdrup, Violhaven 2. etape – Byggegrunde

Nyt boligområde i naturskønne Havdrup

Byggegrunde i rolige omgivelser i velfungerende by med gode faciliteter som egen skole, indkøbscenter, bymidte, togforbindelser og stort sportsanlæg.

Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget hus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder 2. etape af byggegrundene i Havdrup, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Tæt på Havdrups bymidte

Opskrivning til 2. etape

Havdrup, Violhaven 16-54 – Rækkehuse 2. Etape

Rækkehuse i nyt roligt og afskærmet boligkvarter - centralt i hyggelige Havdrup

67 nye gårdhavehuse opføres midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun kort afstand fra skole, sport, indkøb m.m.

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for 2. etape af disse kommende Lind & Risør gårdhavehuse i Havdrup. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.

1. etape er udsendt til venteliste 2. maj 2024

Opskrivning til 2.etape

Om husene
107 m² og 124 m² / 2 eller 3 værelser (+ stue) / Bryggers og 2 badeværelser i alle huse

2 P-pladser på egen grund, heraf 1 i carport

Greve, Solsikken – Rækkehuse

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede rækkehuse

Det nye boligkvarter vil samlet bestå af både rækkehuse i 2 plan og eksklusive ejerlejligheder – tæt på skøn badestrand, indkøb og transport.

Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Husene på Solsikken opføres i størrelser på 119/125 m² samt 132/138 m².

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder rækkehusene på Solsikken i Greve, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Opskrivning til Solsikken

Opføres i 2 fulde plan

Egen carport/udhus

Forventes udbudt ultimo 2024

Hillerød, Violinbuen – Gårdhavehuse

Moderne gårdhavehuse i 1 plan med egen carport/udhus

Nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed i rolige omgivelser.

Dette er opskrivning til Violinbuen med gårdhavehuse i 1 plan – med egen carport og udhus samt færdiganlagt have med græs, fliser og hæk.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder Violinbuen i Hillerød, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opføres i 1 plan

Egen carport og udhus

I nærheden af Hillerød centrum

Forventes udbudt 2025

Jyllinge, Lises Mark – Rækkehuse

Gårdhavehuse i velfungerende by ved Roskilde Fjord

Det nye boligkvarter vil bestå af 25 gårdhavehuse.

Husene overtages klar til indflytning – med færdigt haveanlæg. Der opføres desuden et 120 m² fælleshus i bebyggelsen til det nye boligkvarters beboere.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse gårdhavehuse i Jyllinge, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Størrelse på ca. 100 m²

120 m² fælleshus til beboerne

Seniorvenlige huse

Forventes udbudt sommer/efterår 2024

Forventet indflytning fra sommer 2025

Slangerup, Lundegaards Have – Byggegrunde

Byggegrunde i rolige og landlige omgivelser - tæt på bymidten

Nyt kommende boligkvarter centralt i Slangerup.

Nye byggegrunde i rolige omgivelser i velfungerende by med gode faciliteter som egen skole, bymidte og stort sportsanlæg. Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget hus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Byggegrunde i nyt boligkvarter

Salgssstart ca. primo 2025

Slangerup, Lundegaards Have – Rækkehuse

Rækkehuse i rolige og landlige omgivelser - tæt på bymidten

Nyt kommende boligkvarter centralt i Slangerup.

Nye rækkehuse i 1 plan, i rolige omgivelser i velfungerende by med gode faciliteter som egen skole, bymidte og stort sportsanlæg. Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget rækkehus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Rækkehuse i nyt boligkvarter

Opføres i 1 plan på ca. 120 m²

Salgsstart 2025

Rækkehuse til salg nu

Vi har løbende arkitekttegnede rækkehuse til salg. Vores nye boligkvarterer opføres altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer.
Vi har nye rækkehuse og gårdhavehuse flere steder på Sjælland, men vi er kræsne, når det gælder beliggenhed. Vi lægger stor vægt på gode transportmuligheder til og fra Hovedstadsområdet, og meget ofte ligger vores udstykninger samtidig både børnevenligt og naturskønt.

Byggegrunde til salg nu

Vi har løbende byggegrunde til salg med attraktiv beliggenhed - i nye boligkvartere. Der er flere fordele ved at købe både grund og hus hos Lind & Risør og I kan naturligvis få præcis det arkitekttegnede hus, I ønsker jer. Livet i en ny udstykning rimer på naboskab, grønne fællesarealer, en god blanding af børnefamilier og seniorer, stille villaveje og rolige omgivelser.