Del på:

Nybyggeri med Lind & Risør inkluderer en lang omkostninger og materialevalg af høj kvalitet.

Når I kigger på byggeprisen ved nybyggeri så husk, at det ikke er uden betydning, hvilken standard der indgår i prisen. For hvad er den egentlige pris, når drømmen er at bygge nyt hus? Det kan være rigtig svært at gennemskue, hvad en given huspris indeholder. Flere gør forsøget på nettet, inden kontakten til byggefirmaet tages, og her er den laveste kvadratmeterpris ofte udgangspunkt for søgningen. Men det kan være både misvisende og forvirrende, for der er i mange tilfælde store forskelle fra firma til firma på, hvad der er indeholdt i byggeprisen ved nybyggeri.

Hos Lind & Risør tror vi på en prismæssig gennemsigtighed ved nybyggeri, ganske enkelt fordi vi mener vi har markedets bedste sammenhæng mellem pris og kvalitet og hvad der indgår uden meromkostning.

Klik på linket nedenfor for at se hvad der er indeholdt i husprisen når I bygger med Lind & Risør.

Inspiration til jeres nybyggeri

Hvis I overvejer nybyggeri, så tag et kig på vores mange inspirationshuse - opført for andre bygherre. Find masser af inspiration til både udvendige og indvendige løsninger og materialer, arkitekturer og udformninger og meget meget mere.
Vores arkitekter har mange års erfaring med nybyggeri og har flere tusinde huse på deres cv. Deres primære opgave er at lytte til og forstå de ønsker og behov I har til jeres nye drømmehus, og derefter omsætte det til bygbare løsninger.

Klik på nedenstående link og se masser af gratis inspiration til jeres nybyggeri.