Del på:
Smørum, Uldengen

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 plan med egen vognport/udhus

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur ligger disse nye rækkehuse på 135/138 m² med egen integreret vognport og udhus

Nu udbydes de sidste rækkehuse i et nyt og attraktivt boligkvarter med stille veje og grønne fællesarealer i naturskønne Smørum – tæt på København.

De moderne arkitekttegnede rækkehuse sælges som et færdigt hus. Det betyder at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Alt er helt klar til indflytning.

Vores arkitekter har tegnet nogle meget velindrettede planløsninger og vores dygtige indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Rækkehusene opføres med egen integreret vognport med udhus som er placeret mellem boligerne. Haven etableres med fliser, rullegræs og hæk – I skal blot tilføje lidt havemøbler og måske nogle krukker på terrassen – nemt og overskueligt.

Størrelser
135/138 m² i 1 plan

Priser fra
Kr. 5.495.000,-

Smørum, Lammeengen 73

Arkitekttegnet rækkehus i 2 fulde plan med egen carport og udhus

Udstillingshus i 2 fulde plan opført i det nye boligkvarter på Schæfergårdsvej.

Huset er på 145 m² med egen carport og udhus samt færdiganlagt have. Stueetagen rummer entré, badeværelse, køkken/alrum og åben opholdsstue med udgang til begge sider af huset. 1. salen indeholder 3 regulære værelser samt endnu et badeværelse.

Beliggende i nyt boligområde med stille veje, flere grønne arealer, vandbassiner og mange gode stisystemer – og det hele er placeret midt i den skønneste natur. Det nye boligkvarter består af arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan, rækkehuse i 1 plan og 2 fulde plan. Det attraktive nye boligområde er beliggende i god nærhed til Smørum bycentrum og S-tog station Kildedal.

Huset er det sidste 2 plans hus i området og er færdigopført og klar til indflytning. Huset har færdiganlagt have med rullegræs, fliser og hæk.

Kontakt os gerne for fremvisning!

Størrelse
145 m² i 2 plan

Kontantpris
Kr. 4.695.000,-

Overtagelse
Efter aftale

Hillerød, Amorbuen 2. etape

Arkitekttegnet rækkehus i 2 fulde plan eller flere forskudte plan

I skønne natur omgivelser udbydes nybyggede rækkehuse med egen vognport og udhus.

Nyt boligområde med stille veje, flere grønne arealer og mange gode stisystemer – og det hele er placeret midt i den skønneste natur. Det nye boligkvarter består af arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan, rækkehuse i 1 plan, 2 fulde plan og flere forskudte plan samt villagrunde.

Det attraktive nye boligområde er beliggende i god nærhed til Hillerøds bycentrum og S-tog.

Området udbydes i etaper – disse huse er beliggende i 2.- etape med rækkehuse i 2 fulde plan eller flere forskudte plan.

Størrelser
141-151 m² i 2 fulde plan eller flere forskudte plan

Priser fra
Kr. 4.395.000,-

Hillerød, Amorbuen 3. etape

Arkitekttegnede gårdhavehuse og rækkehuse i 1 plan med egen vognport og udhus

I skønne natur omgivelser udbydes nybyggede gårdhavehuse og rækkehuse med egen vognport og udhus.

Moderne gårdhavehus på 133 m² opført med vinkelbygning som skaber en hyggelig terrassekrog  og afskærmning mod nabo. Stigende loftshøjde giver en god rumfornemmelse.

Rækkehus på 110 m² opført med vinkel i midten af huset og som opføres med gennemgående opholdsrum, så der er kig til begge sider af huset.

Husene sælges som et nøglefærdigt hus. Det betyder, at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe.
Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Størrelse
110-133 m² i 1 plan

Priser fra
Kr. 4.495.000,-

Hillerød, Amorbuen 85

110 m² rækkehus med egen vognport og udhus

Udstillingshus i Hillerød opført i nyt boligkvarter i rolige omgivelser.

Et moderne rækkehus i 1 plan med ensidig taghældning og en rummelig indretning med 2 værelser og 2 badeværelser – det ene i tilknytning til stort soveværelse. Det andet badeværelse indeholder praktisk vaskesøjle.

Husets køkken/alrum og stuemiljø er udført på tværs af huset med kig til både indgangsfacade og haven. og de store vinduespartier samt ovenlysvinduet trækker masser af lys ind i rummet.

Huset har egen vognport og praktisk udhus og haven er færdiganlagt med rullegræs, fliser og hæk.

Huset er færdigopført og klar til indflytning.

 

Størrelse
110 m² i 1 plan

Kontantpris
Kr. 3.895.000,-

Overtagelse
Efter aftale

Del på:
Del på: