Havdrup, Violhaven 2. etape – Byggegrunde

Nyt boligområde i naturskønne Havdrup

2. etape af byggegrunde i rolige omgivelser i velfungerende by med gode faciliteter som egen skole, indkøbscenter, bymidte, togforbindelser og stort sportsanlæg.

Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget hus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Du har mulighed for at opføre lige præcis det drømmehus I ønsker, både som individuelt byggeri med arkitekthjælp eller som FÆRDIG|hus hvor I får grund, hus og haveanlæg i én samlet byggekontrakt.

Boligområdet vil bestå af villaer og rækkehuse med fællesveje, stier og grønne fællesarealer.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder 2. etape af byggegrundene i Havdrup, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

VIDEO: Oplev Havdrups mange gode faciliteter

Det nye boligkvarter har en rolig beliggenhed – med kort afstand til den hyggelige bymidte. Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.

Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.

Der er ligeledes rigtig gode indkøbsmuligheder lokalt i byen, og der er gode togforbindelser til både Køge og Roskilde.

Beliggenheden - kort fortalt

Havdrup er beliggende mellem Roskilde og Køge med nem adgang til begge byer. I nærområdet finder man masser af skøn natur og både skole og sportsanlæg. Havdrups hyggelige bymidte og togstation ligger i gå-afstand fra det nye boligkvarter.
Del på: