Hillerød, Violinbuen – Gårdhavehuse

Moderne gårdhavehuse i 1 plan med egen carport/udhus

Nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel tæt på alle Hillerøds faciliteter som skole, indkøbscenter, bymidte, s-tog og sportsanlæg. Det nye boligkvarter omfatter både gårdhavehuse og villaer og der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret. Alle gårdhavehusene får egen carport og udhus samt færdiganlagt have med græs, fliser og hæk. En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget hus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder Violinbuen i Hillerød, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når gårdhavehusene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om Hillerød

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.
I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.

Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til både Hillerøds hyggelige centrum og god nærhed til både indkøb og skole.
Del på: