Jyllinge, Lises Mark – Rækkehuse

Gårdhavehuse i velfungerende by ved Roskilde Fjord

Det nye boligkvarter vil bestå af 25 gårdhavehuse.

Gårdhavehusene har en skøn beliggenhed centralt i Jyllinge, med kort afstand til både indkøb, sport og mange af byens gode faciliteter. Roskilde Fjord er kun en kort cykeltur væk og Roskildes hyggelige gågademiljø kan nås på ca. 10 min. i bil.

Husene overtages klar til indflytning – med færdigt haveanlæg. Der opføres desuden et 120 m² fælleshus i bebyggelsen til det nye boligkvarters beboere.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse gårdhavehuse i Jyllinge, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Lind & Risør, nybyggeri, Jyllinge, byg nyt hus, arkitekttegnet, rækkehus

Om Jyllinge

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre.
Byen har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge.

Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Beliggenheden - kort fortalt

Lises Mark i Jyllinge er beliggende med adgang fra Værebrovej. Der er gode indkøbsmuligheder kun få hundrede meter fra boligkvarteret og nem adgang til byens mange gode faciliteter.
Del på: