Slangerup, Åmarken – Rækkehuse

Rækkehuse i rolige og landlige omgivelser - tæt på bymidten

Nye rækkehuse på ca. 120 m² opføres i 1 plan – i rolige omgivelser i velfungerende by med gode faciliteter som egen skole, bymidte og stort sportsanlæg.

Der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.

En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget rækkehus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder rækkehusene i Slangerup, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

(Beliggende ved Slagslundevej 5 i Slangerup)

Om Slangerup

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenheden - kort fortalt

Boligkvarteret er beliggende i rolige omgivelser, men alligevel tæt på byens sportsplads, skole og i gå- eller cykelafstand fra bymidten. Der er ligeledes kort vej til hyggelige ture i de skønne naturområder som omkranser Slangerup.
Del på: