Slangerup, Kroghøj

Rækkehuse i 1 plan opført med egen vognport og udhus

Vi udbyder nye rækkehuse opført med egen vognport og udhus.

Her er en sjælden mulighed for at flytte i et helt nyt rækkehus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og bymidte og gode sportsfaciliteter.

Det nye boligkvarter opføres med stille villaveje og vil indeholde både villaer og rækkehuse som giver en spændende bebyggelse med stor variation i arkitektur. Området får flere grønne fællesarealer og legeområder og afskærmes fra omkringliggende trafik med støjvold, træer og støjhegn. Der etableres også et nyt vandbassin i boligkvarteret.

Husene opføres i 1 plan og der kan vælges mellem 2 forskellige indretninger. Fælles for dem begge er et materialevalg i høj kvalitet og et færdigt haveanlæg inkluderet i prisen.

Vi henviser til vores udstillingshus på Amorbuen 85 i Hillerød, hvor vi holder åbent hus i et tilsvarende rækkehus, med samme indretning og materialer. Se åbningstider m.m. under menuen Åbent hus.

Læs brochure online

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Type Pris Status

Video: Oplev Slangerup og området

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenheden - kort fortalt

Boligkvarteret er beliggende i rolige omgivelser, men alligevel tæt på byens sportsplads, skole og i gå- eller cykelafstand fra bymidten. Der er ligeledes kort vej til hyggelige ture i de skønne naturområder som omkranser Slangerup.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og ejerlejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: