Havdrup, Nordvænget

Byg drømmehuset i landlige omgivelser

Byggegrunde i nyt roligt og afskærmet villakvarter med skøn natur og grønne marker lige ved siden af. I en velfungerende by med gode faciliteter.

Nye byggegrunde til opførelse af familiens drømmehus, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gå-tur fra skole, sport, indkøb m.m.

Find inspiration til drømmehuset i vores store byggekatalog eller her på hjemmesiden. Vores arkitekter står naturligvis til rådighed når jeres drømmehus skal tegnes – helt ud fra jeres ønsker og behov.

Bemærk at I tillæg til grundpris kommer vores Tryghedspakke som inkluderer fastpris på byggetilladelse, ekstrafundering, bortkørsel af jord, jordbundsundersøgelse/miljø, landinspektør og tilslutningsafgifter.

I kan også vælge at opføre et af vores FÆRDIG|huse hvor I får både grund, hus og haveanlæg med i samme kontrakt – og lige nu sparer I ovenikøbet kr. 200.000,-. Og prisen her inkluderer også fastpris på byggetilladelse, ekstrafundering, bortkørsel af jord, jordbundsundersøgelse/miljø, landinspektør og tilslutningsafgifter. Se priseksempler via linket nedenfor.

Scroll ned for at se prisoversigt med aktuel status m.m.

Læs brochure online Spar kr. 200.000,- Åbent hus

Grundoversigt og priser

Klik på en grund for størrelse, pris og yderligere oplysninger (på mobilen kan du zoome med fingrene)

Grund nr

Boligtype
Status Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig

VIDEO: Oplev Havdrups mange gode faciliteter.

Det nye boligkvarter har en rolig beliggenhed – med kort afstand til den hyggelige bymidte. Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.

Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.

Der er ligeledes rigtig gode indkøbsmuligheder lokalt i byen, og der er gode togforbindelser til både Køge og Roskilde.

Beliggenheden - kort fortalt

Havdrup er beliggende mellem Roskilde og Køge med nem adgang til begge byer. I nærområdet finder man masser af skøn natur og både skole og sportsanlæg ligger umiddelbart ved siden af det nye boligkvarter. - Indkørsel sker fra Kildebrogårdsvej.
Lind & Risør, betaling efter indflytning, økonomi, byg nyt hus

Få finansieret byggegrunden til 0% i rente

Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Bestil vores store inspirationskatalog

Vores ’Inspirationsbog til jeres nye drømmehus’ er fyldt med inspiration til det hus I går og drømmer om. Masser af gode råd og tips og ikke mindst hundredvis af inspirationsfotos.
Del på: