Hillerød, Langbuen

Velbeliggende byggegrunde i grønne omgivelser

Det nye boligkvarter har en rolig beliggenhed – men med kort afstand til den hyggelige bymidte.
Her får I muligheden for at opføre jeres drømmehus, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra byens pulserende liv, med den helt rigtige by-stemning, hyggeligt gå-gademiljø, et stort indkøbscenter, flot lokalt sportsanlæg, S-tog forbindelse og masser af skøn natur og historie.

Grundene danner rammen om et helt boligkvarter med villaer på stille villaveje med gode fællesarealer og stisystem til alle byens gode faciliteter.

Få tegnet præcis det hus som passer til jer og jeres families behov. I tæt samarbejde med vores arkitekter finder vi de rigtige løsninger, så drømme og økonomi hænger fint sammen.

Bemærk at I tillæg til grundpris kommer vores Tryghedspakke som inkluderer fastpris på byggetilladelse, ekstrafundering, bortkørsel af jord, jordbundsundersøgelse/miljø, landinspektør og tilslutningsafgifter.

Scroll ned for at se prisoversigt med aktuel status m.m.

Læs brochure online Åbent hus

Grund nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig
Grund nr Type Pris Status

Video: Oplev Hillerød og området

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland.
Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.
I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.
Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.
Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø - lige ved den smukke slotssø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til både Hillerøds hyggelige centrum og god nærhed til både indkøb og skole.
Langbuen er beliggende som et lukket boligkvarter - uden gennemkørsel. De omkringliggende omgivelser er naturområde.
Lind & Risør, betaling efter indflytning, økonomi, byg nyt hus

Få finansieret byggegrunden til 0% i rente

Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Bestil vores store inspirationskatalog

Vores ’Inspirationsbog til jeres nye drømmehus’ er fyldt med inspiration til det hus I går og drømmer om. Masser af gode råd og tips og ikke mindst hundredvis af inspirationsfotos.
Del på: