Slangerup, Kroghøjgårdsvej

Byg hus i nyt boligkvarter i rolige omgivelser

Her er en sjælden mulighed for at opføre et helt nyt hus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og bymidte  og gode sportsfaciliteter.

Det nye boligkvarter opføres med stille villaveje og vil indeholde både villaer og rækkehuse som giver en spændende bebyggelse med stor variation i arkitektur. Området får flere grønne fællesarealer og legeområder og afskærmes fra omkringliggende trafik med støjvold, træer og støjhegn.

Få tegnet præcis det hus som passer til jer og jeres families behov. I tæt samarbejde med vores arkitekter finder vi de rigtige løsninger, så drømme og økonomi hænger fint sammen.

Bemærk at indkørsel sker fra hjørnet af Jordhøjvej og Manderupvej – følg skiltning.

Bemærk at I tillæg til grundpris kommer vores Tryghedspakke som inkluderer fastpris på byggetilladelse, ekstrafundering, bortkørsel af jord, jordbundsundersøgelse/miljø, landinspektør og tilslutningsafgifter.

I kan også vælge at opføre et af vores FÆRDIG|huse hvor I får både grund, hus og haveanlæg med i samme kontrakt – og lige nu sparer I ovenikøbet kr. 200.000,-. Og prisen inkluderer også fastpris på byggetilladelse, ekstrafundering, bortkørsel af jord, jordbundsundersøgelse/miljø, landinspektør og tilslutningsafgifter. Se priseksempler via linket nedenfor.

Scroll ned for at se prisoversigt med aktuel status m.m.

Læs brochure online Spar kr. 200.000,-

Grundoversigt og priser

Klik på en grund for størrelse, pris og yderligere oplysninger (på mobilen kan du zoome med fingrene)

Grund nr

Boligtype
Status Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig

Video: Oplev Slangerup og området

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenheden - kort fortalt

Bemærk at indkørsel sker fra hjørnet af Jordhøjvej og Manderupvej - følg skiltning.
Boligkvarteret er beliggende i rolige omgivelser, men alligevel tæt på byens sportsplads, skole og i gå- eller cykelafstand fra bymidten. Der er ligeledes kort vej til hyggelige ture i de skønne naturområder som omkranser Slangerup.
Lind & Risør, betaling efter indflytning, økonomi, byg nyt hus

Få finansieret byggegrunden til 0% i rente

Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Bestil vores store inspirationskatalog

Vores ’Inspirationsbog til jeres nye drømmehus’ er fyldt med inspiration til det hus I går og drømmer om. Masser af gode råd og tips og ikke mindst hundredvis af inspirationsfotos.
Del på: