Greve, Strandby Have – Ejerlejligheder

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede ejerlejligheder

Det nye boligkvarter Strandby Have består af både eksklusive ejerlejligheder og rækkehuse i 2 plan.

Her får I en unik mulighed for at flytte ind i en helt nybygget ejerlejlighed med moderne indretning, gulvvarme overalt (fjernvarme) og yderst centralt med gå-afstand til både skøn badestrand, naturpark, Waves shoppingcenter, Portalen Kulturhus samt s-tog til København eller Køge.

Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Lejlighederne er enten 100 m² eller 112 m² (udsolgt) og alle lejligheder har enten egen fliseterrasse eller egen møblerbar altan. Herudover har hver lejlighed sin egen carport med tilhørende udhus og der findes overdækket cykelparkering ved lejlighederne.

Der kan vælges mellem flere forskellige indretninger – se alle indretninger, priser, solgt/reserveret status og indflytningsdatoer i prisoversigten nedenfor. Planløsninger, interiørfotos og oversigt over carporte og udhuse kan også ses ved klik på de grønne knapper nedenfor.

Strandby Have er et nyt attraktivt boligkvarter med skønne fællesarealer, hyggeligt regnvandsbassin og med gå-afstand fra både shopping og skøn badestrand.

Læs brochure online Økonomi/Ejerudgifter Åbent hus Se rækkehusene

Lejl. nr

Boligtype
Status Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig

Om Greve og området

Greve kommune er en yderst velfungerende kommune med et meget veludbygget stisystem så man kan komme nemt rundt til alle kommunens gode faciliteter. Og kommunen rummer virkelig mange moderne faciliteter som f.eks. stor svømmehal, flere store sportsanlæg, stort kulturhus med foredrag, koncerter, stand-up og teater, Shoppingcenter og Midtby center, egen lokal biograf, adskillige dagligvarebutikker og ikke mindst en virkelig skøn og lækker badestrand som grænser op til den hyggelige lystbådehavn Greve Marina.

Der er flere naturskønne grønne områder i nærheden. Hundige Parken ligger f.eks. kun en kort gåtur fra boligkvarteret. Et skøn naturområde som netop er blevet renoveret og udstyret med adskillige aktiviteter for alle aldre.
I Greve kommune er der kort sagt noget for alle aldersgrupper.

Beliggenheden - kort fortalt

Adgang til Strandby Have foregår fra Frydenhøj Allé - der kan parkeres ved børnehaven på modsatte side eller på Vangeleddet.
Strandby Have er beliggende i gå-afstand fra Waves shoppingcenter, S-tog station og ikke mindst den skønne badestrand som grænser op til Greve Marina. Her bor man tæt på alt og alle kommunens gode faciliteter er kun en kort gå- eller cykeltur væk.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og ejerlejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: