Greve, Strandby Have – Rækkehuse

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede rækkehuse

Moderne og velindrettede rækkehuse i 2 fulde plan – i nyt centralt boligkvarter – tæt på skøn badestrand, indkøb og transport.

Det nye boligkvarter Strandby Have består af både rækkehuse i 2 plan og eksklusive ejerlejligheder.

Her får I en unik mulighed for at flytte ind i et helt nybygget rækkehus yderst centralt med gå-afstand til både skøn badestrand, naturpark, Waves shoppingcenter, Portalen Kulturhus samt s-tog til København eller Køge.

Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Rækkehusene opføres i størrelser på 99/104 m²(UDSOLGT) + 119/124 m² + 132/138 m² og der kan vælges mellem flere forskellige indretninger. Alle husene har derudover egen carport med udhus og overtages med færdigt haveanlæg med fliser, rullegræs og hæk. Se alle indretninger, priser, solgt/reserveret status og indflytningsdatoer i prisoversigten nedenfor. Planløsninger, interiørfotos og oversigt over carporte og udhuse kan også ses ved klik på de grønne knapper nedenfor.

Læs brochure Økonomi/Ejerudgifter Åbent hus Se lejlighederne

Boligoversigt - Priser fra kr. 3.995.000,- til 4.595.000,-

Klik på en bolig for størrelse, pris og yderligere oplysninger (på mobilen kan du zoome med fingrene).
(Bestil samlet prisoversigt via "Brochure og prisliste" ovenfor - sendes via mail med det samme)

Hus nr

Boligtype
Status Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig

Om Greve og området

Greve kommune er en yderst velfungerende kommune med et meget veludbygget stisystem så man kan komme nemt rundt til alle kommunens gode faciliteter. Og kommunen rummer virkelig mange moderne faciliteter som f.eks. stor svømmehal, flere store sportsanlæg, stort kulturhus med foredrag, koncerter, stand-up og teater, Shoppingcenter og Midtby center, egen lokal biograf, adskillige dagligvarebutikker og ikke mindst en virkelig skøn og lækker badestrand som grænser op til den hyggelige lystbådehavn Greve Marina.

Der er flere naturskønne grønne områder i nærheden. Hundige Parken ligger f.eks. kun en kort gåtur fra boligkvarteret. Et skøn naturområde som netop er blevet renoveret og udstyret med adskillige aktiviteter for alle aldre.
I Greve kommune er der kort sagt noget for alle aldersgrupper.

Beliggenheden - kort fortalt

Adgang til Strandby Have foregår fra Frydenhøj Allé - der kan parkeres ved børnehaven på modsatte side eller på Vangeleddet.
Strandby Have er beliggende i gå-afstand fra Waves shoppingcenter, S-tog station og ikke mindst den skønne badestrand som grænser op til Greve Marina. Her bor man tæt på alt og alle kommunens gode faciliteter er kun en kort gå- eller cykeltur væk.
claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og ejerlejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: