Greve, Strandby Have 1

125 m² rækkehus i 2 fulde plan

Vi byder velkommen indenfor i vores nye rækkehus i Strandby Have. Udstillingshuset er det første færdige rækkehus i det nye boligkvarter.

Kom forbi og se udformningen, materialerne og indretningen og få en helt uforpligtende snak om de huse der stadig er til salg i boligkvarteret.

Åbningstider:
Søndag d. 02. juni kl. 14.30-15.00
Søndag d. 09. juni kl. 14.30-15.00
Søndag d. 16. juni kl. 14.30-15.00
Søndag d. 23. juni kl. 14.30-15.00
Søndag d. 30. juni kl. 14.30-15.00

Om huset
125 m² i 2 fulde plan - med carport og udhus.

Kørevejledning
Adgang til Strandby Have foregår fra Frydenhøj Allé - der kan parkeres ved børnehaven på modsatte side eller på Vangeleddet.

Rækkehuse til salg i Strandby Have

Vi udbyder rækkehuse i 2 fulde plan i tre forskellige størrelser. Husene opføres alle med egen carport og færdiganlagt have.
Læs mere om husene og hele det nye boligkvarter - som ligger kun 800 meter fra vandkanten i Greve.

Ejelejligheder til salg i Strandby Have

Vi udbyder ejelejligheder i to forskellige størrelser. Lejlighederne har alle egen carport og færdiganlagt fliseterrasse eller skøn altan.
Læs mere om lejlighederne og hele det nye boligkvarter - som ligger kun 800 meter fra vandkanten i Greve.

Om Greve

Greve kommune er en yderst velfungerende kommune med et meget veludbygget stisystem så man kan komme nemt rundt til alle kommunens gode faciliteter. Og kommunen rummer virkelig mange moderne faciliteter som f.eks. stor svømmehal, flere store sportsanlæg, stort kulturhus med foredrag, koncerter, stand-up og teater, Shoppingcenter og Midtby center, egen lokal biograf, adskillige dagligvarebutikker og ikke mindst en virkelig skøn og lækker badestrand som grænser op til den hyggelige lystbådehavn Greve Marina.

Der er flere naturskønne grønne områder i nærheden. Hundige Parken ligger f.eks. kun en kort gåtur fra boligkvarteret. Et skøn naturområde som netop er blevet renoveret og udstyret med adskillige aktiviteter for alle aldre.
I Greve kommune er der kort sagt noget for alle aldersgrupper.

Beliggenheden - kort fortalt

Adgang til Strandby Have foregår fra Frydenhøj Allé - der kan parkeres ved børnehaven på modsatte side eller på Vangeleddet.
Strandby Have er beliggende i gå-afstand fra Waves shoppingcenter, S-tog station og ikke mindst den skønne badestrand som grænser op til Greve Marina. Her bor man tæt på alt og alle kommunens gode faciliteter er kun en kort gå- eller cykeltur væk.
Del på: