Havdrup, Violhaven 16-54 – Rækkehuse 2. Etape

Rækkehuse i nyt roligt og afskærmet boligkvarter - centralt i hyggelige Havdrup

Dette er opskrivning til 2. etape.

Vi har d. 2. maj 2024 udsendt salgsbrochure m.m. til ventelisten – salget åbner for interesserede uden for ventelisten d. 14. maj 2024. Er du interesseret I at købe en bolig, men har ikke stået på venteliste, så giv os et ring på tlf. 43 32 20 00.

Flyt ind i et helt nyt arkitekttegnet gårdhavehus – omkranset af naturskønne omgivelser og grønne marker.

67 nye gårdhavehuse opføres midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun kort afstand fra skole, sport, indkøb m.m.

Vælg livet i Havdrup hvis du er til, en hyggelig by med landsbymiljø, skøn natur og et godt byliv med et bredt udvalg af forretninger.

Midt i disse naturskønne omgivelser, men alligevel tæt på både Roskilde og Køge, etableres dette nye boligkvarter. Her har I muligheden for at flytte ind i et helt nyt rækkehus på en skøn beliggenhed.

(Boligkvarteret er beliggende ved Kildevej i Havdrup.)

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for 2. etape af disse kommende Lind & Risør gårdhavehuse i Havdrup. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at være skrevet op til projektet.

Video: Oplev Havdrup

Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.

Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.

Det nye boligområde er beliggende helt tæt på Havdrup Skole som både rummer skole, SFO og klub.

Beliggenheden - kort fortalt

Havdrup er beliggende mellem Roskilde og Køge med nem adgang til begge byer. I nærområdet finder man masser af skøn natur og både skole og sportsanlæg ligger umiddelbart ved siden af det nye boligkvarter. - Indkørsel sker fra Kildebrogårdsvej.
Del på: