Havdrup, Violhaven

Arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan med egen carport og udhus

Nyt boligkvarter med central beliggenhed ved Havdrups hyggelige bymidte med både indkøb og tog station med forbindelse til Roskilde og Køge.
Byen rummer også lokal skole og stort sportsanlæg.

Her udbydes nu gårdhavehuse på 107/109 m² og 124/126 m² med egen carport og udhus samt færdiganlagt have – helt klar til indflytning.

Boligkvarteret er et helt nyt boligområde med villaer og gårdhavehuse på stille boligvej med flere grønne fællesarealer, udsigt til flere hestefolde og marker og i nem gå-afstand fra den hyggelige bymidte.

Vi tilbyder TrygtKøb – køb nu med forbehold for salg af jeres nuværende ejendom – helt uden ekstra omkostninger for jer. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Vidste du det om Havdrup?
Havdrup er beliggende kun 12 min. med tog fra både Køge og Roskilde og 7 km. fra badestranden ved Solrød Strand. Indbyggerne fremhæver især disse ting når de skal beskrive livet i Havdrup: Godt for børnefamilier – Gode indkøbsmuligheder – Fred og ro – Godt naboskab – Masser af sportsaktiviteter – Skøn natur – Rigt foreningsliv.

Læs brochure

Boligoversigt og priser

Klik på en bolig for størrelse, pris og yderligere oplysninger (på mobilen kan du zoome med fingrene)

Hus nr

Boligtype
Status Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Kommende udstillingshus
  • Udbydes senere
  • Færdighus
  • Hus under opførelse
  • Kommende udstillingsbolig
  • Udstillingsbolig

Video: Om Havdrup

Det nye boligkvarter har en rolig beliggenhed – med kort afstand til den hyggelige bymidte. Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.

Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.

Der er ligeledes rigtig gode indkøbsmuligheder lokalt i byen, og der er gode togforbindelser til både Køge og Roskilde.

Beliggenheden - kort fortalt

Det nye boligkvarter er en del af et større nyt boligområde - omkranset af smuk og rolig natur. Der er nem adgang til Havdrups hyggelige bycentrum med både indkøb og togforbindelse.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål.

claus heje olesen, Lind & Risør
Claus Heje Olesen
Salgschef (Rækkehuse og lejligheder)
Direkte 43 32 20 36
Mobil 25 47 96 00
Mail cho@lr-hus.dk
Gitte Bagger, Lind & Risør
Gitte Hein Bagger
Boligrådgiver
Direkte 43 32 20 21
Mobil 26 79 38 96
Mail ghb@lr-hus.dk
Del på: